OVER ONS

25-04-2024 Er is op dit moment geen plaats beschikbaar 

Wij hanteren momenteel geen wachtlijst

Wij zijn ervaren hulpverleners die op een outreachende manier werken. De meeste medewerkers zijn HBO gediplomeerd en hebben ervaring op verschillende gebieden van de hulpverlening. Wij willen op een creatieve wijze omgaan met de problematiek die wij tegenkomen. Wij zijn niet bang om buiten de gebaande paden te treden. De gebaande paden hebben vaak niet tot het gewenste resultaat geleid. Daarom kijken wij ook naar andere manieren om de problemen aan te pakken, om het maximale aan levenskwaliteit voor onze cliënten te behalen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe wordt onze hulp gefinancierd?

Vanaf 1 januari 2015 hebben wij contracten met de 14 Twentse gemeenten voor de jeugd GGZ en de jeugd AWBZ. Vanaf 1 januari 2016 mogen wij ook de zorg in natura bieden voor het Beschermd Wonen.
Vanaf 1 januari 2017 hebben wij ook de contracten met de 14 Twentse gemeenten voor de maatwerkvoorzieningen WMO.

Daarnaast kan er ook hulp geboden worden op basis van een PGB budget. Voor het aanvragen van de indicaties bij de gemeente kunt u ondersteuning van ons vragen.

 

 

VERTROUWENSPERSOON

Indien je iets wilt bespreken en daar niet voor naar de begeleiding wilt of durft, kun je contact opnemen met de onafhankelijke vertrouwenspersoon.

Hidde Visser:

Als vertrouwenspersoon bij Et in Te heb je een aantal vaardigheden nodig.
Door mijn opleiding: HBO maatschappelijk werk, mijn ervaring als bijstandsmaatschappelijk werker, leidinggevende en mijn baan als wethouder bij de gemeente Twenterand, denk ik dat ik over vaardigheden beschik die noodzakelijk zijn voor de functie vertrouwenspersoon.
Mijn vaardigheden zitten vooral in : communicatief, logisch redeneren, snel kennis nemen van zaken, verbindend en klantgericht.
Het belangrijkste staat volgens mij in de volgende zin: Ik ben niet in dienst van Et in Te, wordt niet betaald voor mijn werkzaamheden en ben daardoor volledig onafhankelijk.

 

Hidde Visser
Tel: 06-21201137